Вони вийшли із в’язниці, щоб ... знову сісти

27.08.2009, 19:01 Переглядів: 1 776
Колишні зеки продовжили «відпустку» у в’язниці, обікравши квартиру.
Пластикові вікна – не перепона крадію
Фото: Дмитрий Бабец

Звідти вони винесли $3350, мобільний телефон та ювелірні вироби на загальну суму 32 тисячі гривень.

У ніч на 22 серпня двоє чоловіків, відтиснувши пластикові двері одного з балконів на першому поверсі будинку у провулку Зональному, проникли до оселі громадянки Н. За словами прес-офіцера Кременчуцького міського управління міліції Анни Волювач, про крадіжку власниці оселі стало відомо у суботу – коли вона повернулася додому. Побачивши, що її квартира пограбована, жінка одразу викликала міліцію. Хазяйка не дорахувалася $3350, мобільного телефону та ювелірних виробів на загальну суму 32000 гривень.

За відбитками пальців правоохоронці визначили особи крадіїв. Це був 28-річний мешканець Семенівського району та 22-річний мешканець Комсомольська. Обидва чоловіки раніше були засуджені за крадіжки та пограбування.

– Вони лише вийшли на свободу і одразу взялися за старе. Навмання обрали цю квартиру. Зазвичай, крадії попередньо обдзвонюють квартири, оглядають, чи відчинені вікна, чи є хтось на подвір’ї. Інколи вони підбирають ключі до дверей, інколи розбивають скло, чи як у цьому випадку, – відтискають вікно. Проте підозрюваним у крадіжці недовго довелося гуляти на волі. Того ж дня їх затримали в одному з розважальних закладів Кременчука. Частину награбованого вони вже витратили. Після крадіжки сходили до бані, а потім роз’їжджали по місту на таксі, – каже Анна Волювач.

За її словами, проти затриманих порушено кримінальну справу за крадіжку, що поєднана з проникненням у житло. Згідно з Кримінальним кодексом, злочин за цією статтею карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.



 
Автор: sokolov
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх