За секс-послуги – 250 грн, за звідництво – 50 грн.

27.08.2009, 19:03 Переглядів: 3 083
Міліція посилила роботу проти проституції та звідництва.
Фото: Дмитрий Бабец

20 серпня 40-річна кременчужанка звела 52-річну повію з клієнтом. Як повідомили в міліції, за звідництво вона отримала 50 грн, а повія за ніч – 250 грн. Путану затримали на «гарячому».

– Це перший випадок за багато років, коли в руки міліції потрапляє жінка у такому віці. Зазвичай у цьому бізнесі крутяться дівчата молодші. Затримана жінка, що надавала секс-послуги, перебуває у нас на обліку. Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи і проти звідниці, і проти жінки легкої поведінки, – заявила прес-офіцер міськуправління міліції Анна Волювач.

До речі, кременчуцьких жриць кохання правоохоронці взяли під пильний нагляд. У міському управлінні внутрішніх справ нещодавно створили спеціальний підрозділ – відділ із боротьби з торгівлею людьми. Наразі завершується його комплектація кадрами. У складі підрозділу є жінка, бо закон забороняє чоловікам проводити огляд чи обшук жінок і навпаки. Керівник міськуправління міліції Василь Овчаренко зазначив, що після укомплектування штату відділу у Кременчуці розпочнеться посилена робота проти проституції та звідництва. А тим часом міліціонерам стало відомо, що працівниці секс-бізнесу підвищили тарифи на інтимні послуги, мотивуючи це економічною кризою – мовляв, жити стало важче, бо все подорожчало.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх