Бійка між ліцеєм та гімназією

1.10.2009, 21:35 Переглядів: 1 484
Побилися діти з відомими прізвищами.

23 вересня в районі гімназії №5 (нагірна частина міста) відбулася сутичка між гімназистами та учнями ліцею №4. Цю пригоду, наприкінці минулого тижня, тільки й обговорювали школярі та їх батьки. Чутки ширилися містом, «обростали» новими подробицями… Хтось вже розповідав про те, що бачив бійку 150-ти дев‘ятикласників! Розповіді сходяться в тому, що причиною, нібито, стала суперечка із подальшими образами між двома школярками на сайті соціальної мережі «В контакті». Після віртуальних «розбірок» між дівчатами настала черга реальної бійки між хлопцями. 23 вересня група дев‘ятикласників ліцею №4 вирушила до п‘ятої гімназії. В її районі і розгорталися події… Спочатку, буцімто, під руку ліцеїстам потрапляли окремі гімназисти, а потім їм дали відсіч. Головною фігурою зі сторони ліцею був син директора однієї з будівельних фірм Кременчука, а зі сторони гімназії – син одного з керівників міської міліції.

Офіційно

Медики зі «швидкої» кажуть, що ніякого масового побиття в місті того вечора не було і до лікарень ніхто масово не звертався.
За словами директора ліцею №4 Любові Михайлик, «як такої, бійки не було» і «учні четвертого ліцею нікого не били», а все «вирішилось мирно й дипломатично». Директор гімназії №5 Ілона Бобер взагалі відмовилася щось розповідати: «Доки працює міліція, я коментарів не даю».

У міському управлінні міліції теж ніяких подробиць інциденту не розповідають. Обіцяють, що по закінченню перевірки (триває десять днів) про все особисто розкаже сам начальник міліції Василь Овчаренко.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх