Суд над язиком

8.11.2007, 15:11 Переглядів: 1 673
Минулого тижня прокуратура Кременчука передала до Автозаводського районного суду справу відносно чоловіка, який дав неправдиві свідчення. Як повідомляла міліція, ще влітку, керуючи «Жигулями», він виїхав на смугу зустрічного руху на вул. Київській та вдарив у заднє крило зустрічний легковик. Після удару водій-порушник намагався втекти на своєму авто, але власник пом’ятої «Таврії» забрав у винуватця ключі.

Минулого тижня прокуратура Кременчука передала до Автозаводського районного суду справу відносно чоловіка, який дав неправдиві свідчення. Як повідомляла міліція, ще влітку, керуючи «Жигулями», він виїхав на смугу зустрічного руху на вул. Київській та вдарив у заднє крило зустрічний легковик. Після удару водій-порушник намагався втекти на своєму авто, але власник пом’ятої «Таврії» забрав у винуватця ключі. Останній нічого кращого не вигадав, ніж втекти з місця пригоди та заявити в міліцію про те, що його машину викрали.
«Санкція за надання завідомо неправдивих свідчень про вчинення злочину складає обмеження або позбавлення волі на строк від двох до п’яти років», – каже старший слідчий міської прокуратури Олег Могильчук. «Останнім часом зросла кількість людей, що дають неправдиві свідчення, змінюють показання, – повідомляє старший помічник прокурора Кременчука В’ячеслав Левицький. – При перевірках факти не підтверджуються. Можливо, не всі усвідомлюють, що за це настає кримінальна відповідальність, але її все одно не уникнути. На жаль через чиюсь неправду страждають невинні».



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх