Мовчання – золото? Чоловік спостерігав з балкона, як внизу забивали людину

23.08.2007, 17:08 Переглядів: 1 351
Двоє молодиків під час сварки забили 45-річного чоловіка до смерті. Це жахливе дійство спостерігав з власного балкона чоловік, який не зателефонував ні в міліцію ні навіть у «швидку»..

Увечері, 19 серпня, біля одного із закладів гральних автоматів у нагірній частині міста, 45-річного чоловіка перестріли двоє молодиків. З одним із них він був трохи знайомий. Невідомо, що керувало всіма трьома, але після недовгої розмови вони пішли на подвір’я будинку з’ясовувати, хто з них сильніший та кому «розуму треба менше». У дворі будинку №41 на вул. 60-річчя Жовтня стояв столик, за яким чоловіки стали мірятися силою на руках. У якийсь момент молодим людям щось не сподобалось і вони почали бити чоловіка. «Один з них приклався на повну – бив руками й ногами, доки чоловік не почав захлинатися кров’ю, – каже прес-секретар міської міліції Анна Волювач. – Далі хлопець почав лазити по кишенях – забрав 50 копійок. Потім стягнув з чоловіка одяг та закинув на дах приватного будинку, що поруч». Після того хлопці пішли гуляти далі, а невдовзі розійшлися.
Близько 6.30 наступного дня тіло чоловіка знайшов охоронець магазину. Правоохоронці побачили, що на постраждалому залишилася лише майка – інший одяг був на даху будинку поруч, тапки валялися у десяти метрах від тіла. Того ж ранку до міліції зателефонувала дружина загиблого й повідомила, що зник її чоловік...
Як встановила судмедекспертиза, смерть настала через відкриту черепно-мозкову травму. – Найобурливіше в цій ситуації те, що один чоловік усе бачив і чув зі свого балкона, – каже Анна Волювач, – але нікуди не зателефонував... Можливо, якби одразу приїхала «швидка», то людину ще можна було б врятувати, а так він цілу ніч лежав просто неба. Всі лякаються бути свідками, не хочуть, щоб їм погрожували, тягали по судах, але ж до чого так дійде? Серед білого дня будуть убивати на вулицях людей, а нікому до того не буде діла? Так же не можна!
20 серпня співробітники карного розшуку затримали підозрюваних хлопців. Вони мешкали в тому ж районі, що і їхня жертва.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх