Убивство в Омельнику: продовження

23.08.2007, 17:08 Переглядів: 1 354
Як повідомляв «ТелеграфЪ» у минулому номері, 11 серпня біля бази відпочинку в Омельнику було знайдено мертвою 32-річну жінку. Убивство й досі залишається нерозкритим..

– Міліцією впродовж тижня було затримано за підозрою трьох осіб, – каже прес-секретар Кременчуцького міського управління міліції Анна Волювач. – Але нікому з них не було пред’явлено звинувачення – ніхто не зізнається та немає проти них доказів.
Слідство триває. Чоловік жінки розповів журналістам про те, що він бачив та чув того страшного вечора.
34-річний Руслан, чоловік загиблої:
– 10 серпня жінка приїхала до мене після обіду. Оскільки я відпочивав на базі останній день, то ми вирішили це відзначити із шашликами. Коли вже добре посиділи, то пішли з друзями у село – продовжити святкувати в барі. Випивали потроху, для годиться, небагато, танцювали. Я не відлучався від дружини. Коли ми вийшли покурити на вулицю, то побачили, що там починається бійка. Серед учасників бійки я побачив свого знайомого з Омельника, з яким познайомився на відпочинку. Ми з друзями витягли його з бійки та почали заспокоювати. Хвилин через п’ять я опам’ятався і почав шукати дружину. Але ніде її не побачив. Ні у барі, ні на подвір’ї її не було. Навколо бару була суцільна темрява – ліхтарів немає. Ніхто із знайомих з нею не пішов – усі були на місці, окрім однієї жінки, що постійно то заходила, то виходила... Ми почали шукати навколо бару, зателефонували їй на мобільний. Потім я його знайшов у кімнаті – вона його залишила на базі. Я вирішив піти по дорозі до профілакторію разом з омельницьким товаришем. Запитував у охорони, чи не проходила жінка невелика, з темним волоссям? Кажуть, що ні... Та вона і не пройшла б сама – у неї перепустки немає. Я побіг до своєї кімнати – там її не було. Зателефонував до знайомих біля бару – не з’явилася. Ми продовжували пошуки. Потім перестали – вирішили дочекатися світанку... А вранці мені зателефонував товариш і розповів, що знайшов... Та людина, яка це зробила, добре знала місцевість, бо з дороги місце, де вона лежала, навіть не видно: дерева, кущі...

Маніяка у Кременчуці немає
Цілий тиждень містом ширяться чутки: у Кременчуці завівся маніяк. Люди розповідали навіть, про двох його жертв: мовляв, жінку порізали на шматки у самісінькому центрі міста. Кременчуцькі правоохоронці запевняють – ніякого маніяка в місті немає.
– Звісно, що після такого резонансного злочину, який трапився в Омельнику, починають крутитися плітки, – каже Анна Волювач. – Коли правоохоронці обходили весь Омельник і опитували мешканців, то почули сотню версій убивства. Але ж не варто вірити кожному. Люди чого тільки не нарозповідають.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх