Самогубця обрала міст - Міліціянт схопив дівчину в останній момент

31.05.2007, 19:05 Переглядів: 1 400
28 травня e міліцію повідомили про дівчину, що сидить на парапеті крюківського мосту. «Чого ви повитріщалися на мене?» – питала вона прибулих правоохоронців. В останню мить її встигли схопити..
«Я спеціально дійшла до середини мосту, – пояснювала жінка міліціянтам, – не хотіла бити своє гарне тіло об каміння...»

28 травня, близько 13.00, до чергової частини Кременчуцького міського управління міліції надійшло повідомлення про те, що на парапеті в середині Крюківського мосту сидить дівчина і, напевно, збирається вчинити самогубство. На місце одразу виїхали правоохоронці у штатському, щоб не лякати жінку формою.
Перший заступник начальника міського управління міліції Віктор Литвинюк почав наближатися до неї, постійно ведучи розмову (як частенько показують у голлівудських фільмах). «Навіщо ви сюди приїхали? – питала міліціянтів жінка. – Чого ви на мене витріщилися?» Судячи з її поведінки, вона мала серйозний намір скоїти самогубство, повідомили у прес-службі міської міліції. Дівчина вже збиралася стрибати, як в останню мить Віктор Литвинюк встиг схопити жінку за талію.
При розмові з правоохоронцями вона не дала жодної адекватної відповіді: вік «коливався» від 18 до 29 років, прізвища називала «ліві», розповідала спочатку, що «бомжує», а потім – що приїхала в гості. Довідатись, що спонукало до спроби скоєння суїциду, також не вдалося – якісь проблеми, але які саме – не сказала.
«Взагалі вона була у стані якогось сп’яніння: зіниці розширені, очі червоні», – кажуть у прес-службі міської міліції. Сама «самогубця» пояснювала, що випила два літри пива, дві ночі не спала, а на середину мосту приїхала на таксі. Потім розповіла, що йшла від початку мосту, обираючи місце для стрибка: «Я спеціально дійшла до середини мосту – не хотіла бити своє гарне тіло об каміння...»
Зараз вона перебуває в одному з лікарняних закладів Кременчука, їй надається психотерапевтична допомога.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх