Звечора вдарив – зранку знайшов труп

26.04.2007, 22:04 Переглядів: 1 594
Знайшовши у барі свою «гулящу» жінку, чоловік привів її додому, де під час сварки вдарив в обличчя. На ранок вона була мертва..

Вранці 23 квітня до міліції зателефонував 38-річний чоловік і повідомив про вбивство дружини. Як було встановлено, у шлюбі вони перебували 20 років, мали двох дочок (9-річну та 2-річну) і 18-річного сина, що перебуває на службі в армії. Протягом останніх двох років 38-річна жінка вела аморальний спосіб життя. За інформацією прес-служби міської міліції, вона зловживала спиртними напоями, постійно десь пропадала і майже не проживала із сім’єю. Батько дітей виховував сам, іноді допомагала рідна сестра з чоловіком.
Близько місяця тому жінка взяла свої документи та документи дітей і пішла з дому. Декілька разів її бачили і прохали повернутися разом з документами, але марно. 22 квітня чоловік побачив свою дружину в одному з «притонів» на Молодіжному у відповідній  компанії. Він привів жінку додому, де вони почали сваритися. Останнім аргументом з боку чоловіка був удар кулаком в обличчя. Поставивши таким чином крапку в розмові , він пішов спати. На ранок виявилося, що жінка мертва. Труп направлено на експертизу для встановлення причини смерті. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх