Приватний охоронець порізав міліціянта

8.03.2007, 18:03 Переглядів: 1 804
Один з гостей, що приїхали до нічного бару Погребів, «розочкою» порізав юнака, який працює помічником кременчуцького дільничного. Він заступився за свого глухонімого брата. Зловмисників затримали за 80 кілометрів від місця злочину..
«Розочка» зацвіла кров’ю на шії молодого правоохоронця

Третього березня, близько 00.30, до бару в селі Пироги Глобинського району під’їхали «Жигулі» з двома чоловіками, що вже були добряче напідпитку. Хильнувши ще, новоприбулі почали чіплятися до відпочиваючої в барі молоді. Особливо дісталося глухонімому юнаку, що відповідати міг лише жестами. Останнє все більше дратувало нападника. Поруч із баром знаходився молодший брат юнака-інваліда, який працює в Автозаводському районному відділенні помічником дільничного інспектора міліції.
Правоохоронець зробив зауваження чоловікові та попрохав не чіплятися до його рідного брата. П’яний чолов’яга, у відповідь на слова, розбив пляшку з-під пива і «розочкою» вдарив юнака по горлу. Після цього обидва гості сіли в автомобіль і поїхали з села.
Правоохоронця з пошкодженою трахеєю відвезли до Глобинської районної лікарні, де його прооперували. Стан здоров’я наразі задовільний. Йому трохи більше 20 років.
«За наведенням, що було дане всім патрулям дорожньої служби, нападника та його товариша затримали за 80 кілометрів від місця події, – повідомив начальник Кременчуцького міського управління міліції Василь Овчаренко. – По нападнику відкрито кримінальну справу, він затриманий». Як виявилося, обидва чоловіки (37- та 40-річний) працюють у Кременчуці у приватній охоронній фірмі. Один з них раніше вже був судимий.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх