Кременчуцького зайця Кіркорова шукає вся новосибірська міліція

12.12.2006, 09:12 Переглядів: 2 263
19 листопада, під час концерту Філіпа Киркорова, що проходив у будинку Новосибірського цирку, молода жінка пройшла в гримерку співака й украла звідти годинник , новий музичний альбомом співака, мобільний телефон "Nokіa", оцінений Киркоровим в 15 тисяч рублів, дві тисячі доларів готівкою й великого плюшевого зайця. "Заєць був цінний тим, що його привезли здалеку, із Кременчука в Новоросійськ",- заявив співак інформвиданню "Інтерфакс-Сибір".
Крім того він розповів, що його батько піймав злодійку, але їй вдалося вирватися й утекти. Бедрос Киркоров допоміг міліції скласти фоторобот дівчини і наступного дня її було затримано.

19 листопада, під час концерту Філіпа Киркорова, що проходив у будинку Новосибірського цирку, молода жінка пройшла в гримерку співака й украла звідти годинник , новий музичний альбомом співака, мобільний телефон 'Nokіa', оцінений Киркоровим в 15 тисяч рублів, дві тисячі доларів готівкою й великого плюшевого зайця. 'Заєць був цінний тим, що його привезли здалеку, із Кременчука в Новоросійськ',- заявив співак інформвиданню 'Інтерфакс-Сибір'. Крім того він розповів, що його батько піймав злодійку, але їй вдалося вирватися й утекти. Бедрос Киркоров допоміг міліції скласти фоторобот дівчини і наступного дня її було затримано. На момент 22- річної циганки, раніше судимої за крадіжку, в неї виявили тільки мобільний телефон співака. Решт речі починають знаходити тільки зараз. Так, на цьому тижні новосибірські міліціонери знайшли украдені у співака годинник 'Breguet', які потерпілий оцінив в 98 тисяч євро. Годинник був особливо дорогим зірці, тому що це був подарунок від друга, бізнесмена Ераста Мотаєва. Інший милий серцю Киркорова подарунок, плюшевий заєць, поки залишається в розшуку.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх