Майор-вбивця отримав 13 років в\'язниці

11.12.2006, 11:12 Переглядів: 1 400
Закінчився суд над майором Вінніковим, який 6 серпня за відмову рядового Руслана Пащенко поставити інший фільм в DVD-програвач вистрілив йому в потилицю, від чого 19- літній хлопець незабаром помер у лікарні. Військовий прокурор Полтавського гарнізону Володимир Калусенко просив засудити майора військової частини А-0312 до 15- ти рокам позбавлення волі, називаючи обтяжуючою обставиною те, що Вінніков перебував у нетверезому стані. Суддя військового суду Черкаського гарнізону Микола Торопенко виніс вирок – 13 років в'язниці.
Нагадаємо, батьки загиблого вимагали довічного ув"язнення для злочинця, п'ять мільйонів гривень компенсації, а також залучення до кримінальної відповідальності командира частини.

Закінчився суд над майором Вінніковим, який 6 серпня за відмову рядового Руслана Пащенко поставити інший фільм в DVD-програвач вистрілив йому в потилицю, від чого 19- літній хлопець незабаром помер у лікарні. Військовий прокурор Полтавського гарнізону Володимир Калусенко просив засудити майора військової частини А-0312 до 15- ти рокам позбавлення волі, називаючи обтяжуючою обставиною те, що Вінніков перебував у нетверезому стані. Суддя військового суду Черкаського гарнізону Микола Торопенко виніс вирок – 13 років в'язниці. Нагадаємо, батьки загиблого вимагали довічного ув'язнення для злочинця, п'ять мільйонів гривень компенсації, а також залучення до кримінальної відповідальності командира частини. І хоча військова частина свою провину не визнавала, суд зобов'язав ії виплатити 250 тисяч гривень морального й п'ять тисяч матеріальної компенсації. Батьки вироком судна незадоволені – вони готовлять окремий позов на керівництво військової частини. Рішення суду буде оскаржити також і вбивця. Вінніков затверджує, що вчинив злочин по необережності й 13 років в'язниці – занадто жорстоке покарання.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх