Знайшлося тіло від ноги

1.09.2006, 19:09 Переглядів: 2 168
Вранці, 25 серпня, міліція отримала інформацію від «небайдужої» людини про місце, де закопане тіло велосипедиста, якого збили біля автоскладального заводу два тижні тому..

Нагадаємо, трагедія сталася вночі 13 серпня. Тоді на вулиці Ярмарковій, біля складів тютюнової фабрики, було знайдено криваву пляму та шматок стопи. А ще, встановлено, що зник чоловік, який напередодні ввечері на велосипеді повертався додому з полювання. Тепер відома повна картина злочину.
Збивши велосипедиста, водій «дев’ятки» 37-річний Віталій, завантажив його тіло, речі та велосипед у машину і поїхав у бік Козельщини. Вже з мерцем у багажнику він зателефонував товаришеві за порадою: «Що робити із трупом?» Разом вони вирішили закопати його в полі на дні ями, яка залишилася після демонтажу зрошувального каналу. «Похорон» відбувся в п’яти кілометрах від села Шевченкове Козельщинського району, що за 50 кілометрів від Кременчука.
«Скоріше за все, смерть 36-річного Романа настала одразу після аварії, – кажуть у прес-службі міського управління міліції. – На людині важко було знайти хоча б одну цілу кістку. Після двох тижнів пошуків картину ми побачили дійсно страшну. Закопали чоловіка разом із залишками від велосипеда та здобутими ним на полюванні качками. Він якраз їхав з відкриття мисливського сезону».
Підозрювані не затримані, зараз відомо лише те, що перебувають вони за межами України, швидше за все, в Росії. Водій авто, Віталій, раніше вже був судимий.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх