Пограбував непритомного, але втекти завадили

24.08.2006, 17:08 Переглядів: 1 359
16 серпня близько 22.30 вечора з магазину «24 години», що біля залізничного вокзалу вибігла продавець й покликала міліцію. Вона сказала, що якийсь хлопець забрав у непритомного покупця паспорт та гаманець. Патрульні за описом одразу знайшли грабіжника.

16 серпня близько 22.30 вечора з магазину «24 години», що біля залізничного вокзалу вибігла продавець й покликала міліцію. Вона сказала, що якийсь хлопець забрав у непритомного покупця паспорт та гаманець. Патрульні за описом одразу знайшли грабіжника. Тікаючи, він переліз між стиками потягу, що рухався в той час перехрестям і опинився на боці вокзалу, залишивши міліціянтів з іншого боку потягу. Коли його вже наздоганяли на Першотравневій він обстріляв погоню порожніми пляшками, а при затриманні продемонстрував навіть свої боксерські вміння. Довелося прикрасити його наручниками.
57-річний Микола, якого він обібрав, ішов напідпитку із зустрічі випускників, знявши у банкоматі 900 гривень. У магазині він знепритомнів через приступ гіпертонії. Чоловіка забрала «швидка».



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх