Темною-темною ніччю, чорну-чорну нафту...

24.08.2006, 17:08 Переглядів: 1 522
16 серпня о пів на третю ночі на ділянці нафтопроводу Кременчук-Лисичанськ біля села Чернеччина, що на межі Полтавщини та Дніпропетровщини, прилади зафіксували падіння тиску.
Злодії намагалися вивезти до 40 тонн нафти

16 серпня о пів на третю ночі на ділянці нафтопроводу Кременчук-Лисичанськ біля села Чернеччина, що на межі Полтавщини та Дніпропетровщини, прилади зафіксували падіння тиску. На місце поїхали працівники кременчуцького відділу державної служби охорони та служби безпеки нафтопроводу. «МАЗ» стояв уже закачаний нафтою. Помітивши охоронців, крадії кинулися в машину і почали тікати, не реагуючи на «прохання» міліціянтів зупинитись. По дорозі переслідувачі наздогнали ще один паливозаправник з причепом та «Ниву», що ескортувала вкрадену нафту.
Погоня розтягнулася на 30 кілометрів. Коли міліцейська машина наблизилась до кабіни нафтовозу, в неї почали летіти лахміття, ключі, якесь залізяччя, а наостанок пролунало декілька пострілів з обріза. Не вагаючись, міліціянти прострелили колеса вантажівок. Водії повискакували й хотіли втекти на „Ниві”, але пострілами їй теж «врізали крила».
Чотирьох водіїв паливозаправників та двох «охоронців вкраденого» повезли до Магдалинівського районного відділу міліції, що на Дніпропетровщині. «Це вже четверте чи п’яте затримання злодіїв на гарячому цього року, – каже заступник начальника кременчуцького відділу державної служби охорони підполковник Павло Ланін. – Але зі стріляниною – вперше».



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх