У Кременчуці з’явився «поганий» грабіжник

17.08.2006, 14:08 Переглядів: 1 399
9 серпня близько четвертої дня невідомий намагався пограбувати філію Ощадбанку, що на перехресті вулиць 40 років Жовтня та Красіна. Худорлявий чоловік, на вигляд до 30 років в темних окулярах, «як у черепахи Тортили», підійшов до першої каси і сказав: «Давай двадцять тисяч!». При цьому він погрожував предметом, який касири так і не змогли опізнати. Колега касира з другої каси не розгубилася і заявила, що викликає міліцію.

9 серпня близько четвертої дня невідомий намагався пограбувати філію Ощадбанку, що на перехресті вулиць 40 років Жовтня та Красіна. Худорлявий чоловік, на вигляд до 30 років в темних окулярах, «як у черепахи Тортили», підійшов до першої каси і сказав: «Давай двадцять тисяч!». При цьому він погрожував предметом, який касири так і не змогли опізнати. Колега касира з другої каси не розгубилася і заявила, що викликає міліцію. «Грабіжник» злякався й вибіг ні з чим, хоча й перелякав двох жінок-клієнтів.
Того ж дня о пів на шосту вечора невідомий, погрожуючи зброєю, пограбував гральні автомати на вул.Халаменюка. У залі на той час нікого не було, а охорони там немає. Оператор, 20-річна дівчина, не опираючись віддала 80 гривень. Як повідомляє виконуючий обов’язки начальника міського управління міліції Сергій Круговий, зброєю грабіжнику, скоріше за все, слугував газовий пістолет. За фотороботом, схоже, що це та сама «Тортилла», що грабувала і банк.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх