“О п’ятій ранку охоронець побачив людську стопу та калюжу крові...”

17.08.2006, 14:08 Переглядів: 1 418
13 серпня охоронець складів тютюнової фабрики, які розташовані на вул.Ярмарковій, неподолік від автотраси виявив людську стопу та калюжу крові. У міліції припускають, що людину збила автівка. Аби “замести сліди”, її кинули в автомобіль та вивезли у невідомому напрямку.

Охоронець складів тютюнової фабрики 13 серпня, о п’ятій ранку, натрапив на сліди крові біля автостради на вулиці Ярмарковій. Згодом він знайшов чоловічу стопу. Співробітники міліції, які прибули на місце пригоди, крім частини ноги неподолік  знайшли кросівки 42-43 розміру, кепку-бейсболку, дзвінок та залишки щитків від велосипеда. Крім того вдалося знайти залишки мобільного телефону “Нокіа” та осколки від фар автомобіля. Як заявив в.о. начальника міськуправління міліції, підполковник міліції Сергій Круговой, саме за допомогою сім-картки з телефону була встановлена особа людини, що постраждала. “Ми почали перевіряти і з’ясували, що цієї людини ніде немає. Вона зникла. Разом з військовими прочесали ліси, болота, поля навколо, але безрезультатно”, – каже пан підполковник.

Версія. Судячи з усього, чоловік, який того вечора повертався на велосипеді з полювання, був збитий автомобілем. “Схоже, що пригода сталася о другій ночі. Попередньо експерти називають, що жертву збили Жигулі – восьма, дев’ята або ж “99” модель. Потім, аби “замести сліди” його могли завантажити в автомобіль та вивезли у невідомому напрямку. Велосипед також сховали. Імовірніше за все, вночі злочинці не побачили, що чоловіку відірвало стопу”, – зазначає Сергій Круговой.
Без відповіді поки що залишається багато запитань. Наприклад, чоловік виїхав від мисливців близько восьмої вечора, а у пригоду потрапив вночі? Де він був увесь цей час. Чи не пиячив десь? Мисливці, з якими чоловік виїжджав на полювання кажуть, що він майже не вживав спиртного.
“Я на пальцях однієї руки можу перерахувати випадки, коли з місця пригоди вивозили потерпілого, – дивується підполковник міліції. – Хіба що до лікарні”. Його підтримує і колишній в.о.начальника ДАІ міста Олександр Волков. Щоправда, останній пригадує, що років 15 тому у місті був подібний випадок. Тоді правоохоронці винних знайшли.

Увага! Потрібна допомога! Міське управління міліції та керівництво ДАІ Кременчука звертаються до громадян та гостей міста з проханням надати будь-яку інформацію стосовно даної пригоди та зателефонувати за номерами: 77-55-45, 2-40-55 чи 02. Анонімність та винагорода гарантується.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх