Бездоганна афера

28.07.2006, 10:07 Переглядів: 1 658
Днями у Кременчуці шахраї зухвало „кинули” місцевого підприємця на 11,5 тисяч гривень. Усе відбувалося за сценарієм, якому місце, здавалося б, лише в голлівудському фільмі..

18 липня до приватного підприємства, яке займається оптовим продажем продуктів харчування, зателефонував невідомий. Він побажав купити 60 ящиків „МакКофе”. Пропозиція досить значна для невеликого підприємства, тож продавців вона зацікавила. Потім чоловік пояснив, що зараз не має під рукою транспорту, аби приїхати і забрати замовлення, і запропонував доставити йому каву на місце. Продавці погодились. Через якийсь час вантаж привезли на адресу, яку назвав клієнт – вул.Профспілкова, 1. Замовник зустрів їх на подвір’ї і попросив ще про ще одну послугу. Мовляв, все замовлення можна розвантажити тут, а три ящики кави йому вкрай потрібно терміново завезти в офіс, який знаходиться поблизу Придніпровського ринку. І вже там він розрахується за все замовлення, як і домовлялися раніше. Підприємці погодились. Розвантаживши 57 ящиків кави, працівники підприємства разом із клієнтом поїхали до офісу. Але тільки-но машина пригальмувала біля ринку, чоловік вистрибнув з неї і з криком: „Допоможіть, мене хочуть убити!” спіймав перше-ліпше таксі. Водій, побачивши, що за чоловіком дійсно женуться, натиснув на газ, і таксі швидко загубилося в потоці машин. За Крюківським мостом клієнт спокійно розрахувався з таксистом. Потім так же швидко зник у невідомому напрямку.
Підприємці ж, зрозумівши, що шахрая їм не наздогнати, повернулися на місце розвантаження кави. Ніяких слідів того, що півгодини тому тут стояло 57 ящиків кави, звичайно ж, уже не було.
Особу шахрая досі не встановили. Усе було спрацьовано точно за сценарієм. І, можливо, розігрувався він не вперше.

Надія МОЙСЕЄНКО



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх