Кар’єр забрав життя двох дівчат

8.06.2006, 16:06 Переглядів: 1 424
Четвертого червня, неподалік від Кобеляк, у піщаному кар’єрі з-під метрового шару землі та піску рятувальники витягли тіла двох дівчат. Серце однієї ще билося, але лікарі не змогли врятувати їй життя. Дівчата упали в кар’єр з 8-метрової висоти та опинилися під завалом..

По обіді у неділю 15-16-річні хлопці та дівчата селища Свердловське Кобеляцького району вирішили піднялися на вершину кар'єру аби помилуватись краєвидом околиць. Всі разом вони встали на вершині, коли раптом земля почата обвалюватися. Хлопці встигли відскочити, а дівчата, 16-річної Наталя та 15-річна Анжела, упали вниз з 8-метрової висоти. За лічені секунди діти опинилися на дні кар’єру під метровим шаром землі та піску.
Хлопці відразу кинулися на допомогу подругам. Вони почали розгрібати землю. І лише через годину, коли їхні старання не принесли результатів, звернулися за допомогою до дорослих, а ті подзвонили до райвідділу міліції.
Як розповіли “Телеграфу” у центрі зв’язків із громадськістю облуправління МЧС,  до рятувальників повідомлення про пригоду надійшло від міліціянтів о 15.09. На місце події відразу було направлено черговий караул рятувальників з Кобеляк. Коли вони прибули, місцеві жителі вже витягнули з-під завалу тіло Наталі. Рятувальники відкопали другу дівчину – Анжелу. Вона ще дихала. Але ні перша допомога, яку надали рятувальники, ні допомога медиків, не врятували дівчині життя. Вона померла від отриманих при падінні смертельних травм. Обидві дівчини були жительками селища Свердловське Кобеляцького району Полтавської області. Вони навчалися в 10-му класі Бутенківської загальноосвітньої школи.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх