Пожежа на приватній СТО

12.05.2006, 16:05 Переглядів: 1 987
У ніч з 3 на 4 травня на приватній станції технічного обслуговування автомобілів, що розташована у 7-му Хорольському тупику, сталася пожежа. Вогнем знищено п’ять автомобілів та моторний човен..
П’ять автомобілів згоріли вщент. Постраждав від вогню також моторний човен. ФОТО Пресс-служби МЧС

Повідомлення про пожежу надійшло до служби 01 о 2-30 ночі з 3 та 4 травня. Дзвінок був з мобільного телефону від невідомого чоловіка, який став випадковим свідком пригоди. За даними помічника начальника ГУ МНС України в Полтавській області з питань взаємодії із ЗМІ та зв’язків з громадськістю Світлани Наталенко, коли рятувальники прибули на місце пожежі, то  побачили, що на великому подвір’ї приватної автомобільної майстерні, палають п’ять машин. Першочерговим завданням для них встало врятувати від вогню господарчі будівлі та житловий будинок, який знаходився приблизно за шість метрів від палаючих авто.
“Прохання про допомогу від господаря вчасно не надійшло. Замість того, щоб викликати рятувальників (ще коли горів перший автомобіль), він взявся самотужки гасити полум’я за допомогою оприскувача. Звісно впоратися з таким вогнем самостійно у нього не вийшло. А рятувальникам, які прибули вдалося «відвоювати» будівлі і лише один автомобіль», – каже Світлана Наталенко.
Її колеги додають, що власник СТО повинен був розштовхати автомобілі від палаючої вазівської „вісімки”, яка загорілася першою. Тим самим він врятував би інші авто від пошкодження. Крім того вони додають, що спочатку слід було все ж зателефонувати пожежникам, а вже потім братися самому за гасіння вогню.
Вогнем було знищено: «Хонду аккорд», «Фольксваген  джетта», «ВАЗ 2108», «ЗАЗ-1103»-Славута та БМВ, який господар придбав аби розібрати на запчастини. Також вогонь пошкодив моторний човен «Крим».
Попередня сума збитків – не менш як 40 тисяч гривень. Пожежники кажуть, що їм вдалося врятувати майна ще на 100 тисяч гривень.
Причини займання встановлюють слідчі. “Імовірно, що це був навмисний підпал”, – зазначили у службі “01”.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх