Винуватцем смертельного ДТП виявився екс-міліціонер

12.05.2006, 15:05 Переглядів: 1 399
За кермом автомобіля «Хюндай», який 23 квітня на перехресті вулиць 60- річчя Жовтня та Героїв Бреста збив родину, сидів колишній міліціянт. За словами першого заступника начальника міського управління міліції Ігоря Палія, ця обставина справи стала відома під час проведення слідства. “Спочатку із зізнанням до нас прийшли два чоловіки. Один з них сказав, що він керував автомобілем.

За кермом автомобіля «Хюндай», який 23 квітня на перехресті вулиць 60- річчя Жовтня та Героїв Бреста збив родину, сидів колишній міліціянт. За словами першого заступника начальника міського управління міліції Ігоря Палія, ця обставина справи стала відома під час проведення слідства. “Спочатку із зізнанням до нас прийшли два чоловіки. Один з них сказав, що він керував автомобілем. Згодом він відмовився від своїх слів і з’ясувалось, що за кермом легкової автівки сидів інший чоловік – колишній працівник Крюківського райвідділу міліції. На момент скоєння ДТП він вже не працював в міліції”, – повідомив пан Палій. Він також додав, що зараз екс-міліціянт затриманий і перебуває в СІЗО у Полтаві. Слідство у справі ведуть слідчі міськуправління.
Разом з тим в прокуратурі “Телеграфу” заявили, що вони також проводять своє слідство. Серед фактів, які перевіряються – чи не був колишній міліціянт звільнений “заднім числом”, аби не псувати честь правоохоронців.
Нагадаємо, під час ДТП чоловік, якого збила машина загинув миттєво, а згодом у лікарні померла його донька. Ще одна донька та дружина померлого і досі перебувають в лікарні. Після пригоди водій, який рухався на червоний сигнал світлофору, з місця ДТП зник, але згодом, обидва п’яні чоловіки прийшли до міліціянтів з повинною. Вони розповіли, що горілкою вгамовували стрес уже після скоєного.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх