У самовбивці виявлено цілий арсенал зброї

10.03.2006, 09:03 Переглядів: 1 654
Міські правоохоронці продовжують слідство щодо самогубства 42-річного чоловіка, труп якого було знайдено 23 лютого у власній оселі на першому Занасипі. В цій загадковій справі з’явилися нові шокуючі подробиці: якщо у день смерті у загиблого в квартирі було виявлено лише автомат Калашникова з набоями та пістолет Макарова, то тепер в підвалі міліціянти знайшли цілий склад зброї. Навіщо чоловіку була потрібна така кількість зброї, поки що невідомо..

23 лютого в кімнаті власної оселі застрелився 42-річний кременчужанин. За словами начальника міського управління міліції Василя Овчаренка, чоловік покінчив з життям, натиснувши на курок автомата Калашникова. Трагедія сталася в будинку №55 на вулиці 50 років СРСР. У двокімнатній квартирі було знайдено також два магазини з патронами та пістолет 'Макарова' 91-го року випуску. Про це “Телеграф” писав у минулому числі. Тепер випливають нові подробиці цієї загадкової справи. Так, при проведенні слідства за фактом самогубства, 3 березня міліціянти виявили підвал, де померлий зберігав зброю. Правоохоронці знайшли там та вилучили 94 набої калібру 7,62 мм., 103 набої калібру 5,45 мм, 51 набій калібру 5,6 мм., 96 набоїв калібру 9 мм. Крім того корпус гранати РГД-5, споряджений тротилом, який відноситься до категорії вибухових речовин бризантної дії; бойовий запал до ручних осколкових гранат; саморобні вибухові пристрої, споряджені вибуховою речовиною бризантної дії – пластит, (вага пластиту - 390 грам); електродетонатор, який відноситься до категорії боєприпасів; численні радіопристрої.
Як каже начальник міської міліції Василь Овчаренко, у зібраному вигляді дані предмети складають радіокерований саморобний вибуховий пристрій, виготовлений за типом малої прилипаючої міни, і відноситься до категорії боєприпасів.
“Навіщо померлому такий арсенал зброї і досі не відомо”, – каже полковник Овчаренко. Міліціянтів дивує, що все це було знайдено у чоловіка, який ніколи не мав проблем з міліцією та законом, не був судимим. Працював електриком. Дружина кілька років тому лише раз бачила в руках чоловіка зброю. Згодом вони розлучилися і звідки в колишнього чоловіка взявся цілий військовий арсенал вона сказати не може.
Розслідування справи знаходиться на особливому контролі в Міністерстві внутрішніх справ України.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх