“Автоматичне” самогубство

2.03.2006, 17:03 Переглядів: 2 078
У четвер, 23 лютого, на першому Занасипу міліціянти знайшли труп 42-річного чоловіка. Поряд з тілом лежав автомат Калашникова..

У святковий день - 23 лютого в кімнаті власної оселі застрелився 42-річний кременчужанин. За словами начальник міського управління міліції Василя Овчаренка, чоловік покінчив з життям, натиснувши на курок автомата Калашникова. Трагедія сталася в будинку №55 на вулиці 50 років СРСР.
Того вечора сусіди почули постріли в сусідській квартирі і викликали правоохоронців. На місці події працівників міліції очікувала сумна картина – притулений до стіни труп чоловіка з автоматом на колінах. Палець померлий ще тримав на спусковому гачку. Смерть була миттєвою, зброя знаходилась в режимі автоматичного ведення стрільби, єдине натиснення – дві кулі в голову. Одну кулю згодом знайшли в цій же кімнаті, друга пройшла крізь стіну і опинилась на ліжку в сусідній кімнаті. В магазині автомата ще залишалося 17 куль. Поряд з загиблим лежав запасний пластиковий набій з 28 кулями. Окрім того, в квартирі померлого міліція знайшла пістолет Макарова 1991 року випуску та три патрони до нього.
Як стало відомо правоохоронцям, чоловік був розлучений, але мешкав в одній квартирі з дружиною та донькою, яких у той трагічний вечір не було вдома. Померлий працював електриком. Ні він, ні його близькі та друзі не мали проблем із законом. Того дня, коли сталася трагедія, чоловік був на роботі і, за словами колег, не було схоже, що він чимось пригнічений, або має якісь проблеми. Тож, можливо, має місце необережність. Зараз справа знаходиться на особливому контролі в МВС. Поки що невідомо яким чином у квартирі загиблого опинився цілий арсенал зброї.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх