Допідігрівалися?

27.01.2006, 12:01 Переглядів: 2 346
Балон пропан-бутану, ємністю 5 літрів, вибухнув увечері 24 січня у будинку №2, що в 101 кварталі. Внаслідок вибуху тілесні ушкодження отримала донька господарки квартири. Вибух завдав значних збитків мешканцям трьох сусідніх квартир..

У вівторок, 24 січня, о 17 годині 44 хвилини, в будинку №2, що в 101 кварталі вибухнув балон з пропан-бутаном. Вибух стався в трикімнатній квартирі, яка знаходилася на першому поверсі будинку. Внаслідок вибуху в центральній кімнаті квартири пошкоджена меблева стінка, вибиті вікна. В дитячій кімнаті повністю зруйновані меблі, вибухом вибита міжкімнатна перегородка. На кухні також вибито вікно та зруйнована міжкімнатна перегородка. На стелі в дитячій кімнаті утворилися тріщини.
Постраждали від вибуху також дві сусідніх – однокімнатна та двокімнатна – квартири. У них вибиті двері та вікна. У двокімнатній квартирі пошкоджені несучі стіни. Крім того квартира, що знаходиться вище по стояку також зазнала ушкоджень. Там деформовані стіни і підлога.
Внаслідок вибуху тілесні ушкодження отримала 32-річна донька господарки квартири. Її, з діагнозом колото-різана рана попереку, відправлено в першу міську лікарню.
Причина вибуху встановлюється. Попередньо відомо, що мешканці квартири, де стався вибух, замерзали, бо квартира погано опалювалась. Знайомі порадили їм придбати балон і зробити такий собі калорифер. Власник квартири так і зробив. Балон він заправив на газовій заправці, що, до речі, заборонено законом. Потім з холоду заніс в квартиру. Через різкий перепад температур газ в балоні “розігрівся” і вибухнув.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх