На Кременчуччині в плавнях Дніпра потонув рибалка (додано)

6.12.2022, 17:01 Переглядів: 2 349

 

Померлому було 47 років

6 грудня о 9.56 до рятувальників від диспетчера поліції надійшло повідомлення про те, що на території Кременчуцького району в плавнях Дніпра (поблизу села Стара Білецьківка) під час риболовлі ймовірно потонув чоловік. Про це інформує Кременчуцьке районне управління ГУ ДСНС України у Полтавській області.

О 10.30 до місця події направили водолазно-рятувальне відділення ДСНС на ГАЗ-2705 з надувним гумовим човном Suzumar. По прибуттю на місце рятувальники побачили, що на відстані близько 50-60 м від берега в воді знаходяться риболовні знаряддя.

О 13.35 тіло 47-річного чоловіка витягли з води працівники ДСНС, воно знаходилося на глибині близько 3-4 м. Обстежили дно водойми близько 100 кв. м.

​Тіло громадянина направили до Кременчуцького МВ СМЕ для встановлення точної причини смерті.

Додано:

За інформацією Кременчуцького райуправління поліції, загиблий був мешканцем села Білецьківка. 6 грудня близько 8.00 до поліції звернулася його мати та повідомила, що її син 5 грудня о 6.00 поїхав на риболовлю та не повернувся. Мобільний телефон при собі не мав.

За даним фактом слідчий підрозділ поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, відкрив кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Поліція встановлює обставини загибелі чоловіка.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: ДСНС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх