Вранці знайдуть задушеним хусткою, - Аваков про долю путіна

18.04.2022, 07:31 Переглядів: 2 908

 

Хорошої долі він путіну не врочить

Екс-міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у ефірі проекту «Україна разом» спрогнозував долю путіна. Президент рф, який почав 24 лютого повномасштабне вторгнення в Україну, вже програв битви за уми українців, тепер у нього є тільки два шляхи.

За словами екс-глави МВС путін вже бачить, що його плани руйнуються. Корабель тоне, гучні заяви про «сильну російську армію» виявилися міфом. Тепер йому залишається лише обрати, що робити далі.

- Міф розвалився. Ми це побачили. 300 літаків і вертольотів збито, під 800 танків знищено, корабель флагманський помер, потонув. До чого це призведе? Це може торпедувати його еліту зсередини... Ми не знаємо, як це станеться. Ми знаємо лише, що більшість тиранів Російської імперії, як і в усьому світі, кінчали погано. Або його вранці знайдуть задушеним шовковою хусткою. Або скажуть, що він героїчно помер, так би мовити, від якої-небудь хвороби. Або де-небудь його інтернують, як було тоді з Горбачовим. Або з ним буде те ж саме, що з Каддафі в Лівії. Ніхто цього не знає, - вказав Аваков.
Теги: війна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх