СБУ оприлюднила новий доказ участі російських строковиків у війні проти України

25.03.2022, 08:00 Переглядів: 1 922

 

Строковики бояться вилазити з окопів

Служба безпеки України оприлюднила запис телефонної розмови з черговим підтвердженням того факту, що росія відправляє на війну в Україну строковиків. Про це СБУ повідомила у Телеграмі.

- Ось телефонна розмова російського загарбника, якого Кремль кинув на захоплення Миколаєва. А натомість його підрозділ вщент розбили українські захисники. «Все наши машины, нах*, осталось две машины, два танка… Колесная техника вся ушла… все снаряды… еда вся… Всё, просто ничего нету, нах*, 60% боевой готовности – минус», – розповідає один загарбник іншому, - йдеться у повідомленні СБУ.

З розмови зрозуміло, що це строковики, які бояться вилазити з окопів, не мають військової підготовки, не хочуть воювати та усвідомлюють, що Миколаїв їм не взяти.

Як зауважили в СБУ, «путінські «вояки» радять один одному тікати будь-якими способами: «Все в отказную, в первую машину и сразу съеб*ся, ты не тот боец, который это умеет делать. – Та мы тут все не те…».

- Та поки кулі не наздогнали, в окупантів ще є два шляхи: здатися в полон або забиратися геть з України. Тому що на цій землі живуть українці, і ми будемо захищатися до перемоги! Слава Україні!, - наголосили в СБУ.

Теги: війна СБУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх