Українські Повітряні сили знищили 5 ворожих винищувачів, вертоліт та крилату ракету

1.03.2022, 02:40 Переглядів: 2 247

 

Російські війська понесли величезні втрати від ударів авіації, зенітних ракетних військ та ударних безпілотників Повітряних сил ЗСУ

Протягом доби 28 лютого Повітряні сили ЗСУ знищили п'ять ворожих винищувачів,  колони броньованої техніки, колону з пальним, зенітно-ракетний комплекс, вертоліт та крилату ракету.

Зазначається, що підчас зухвалого авіанальоту окупантів на Васильків та Бровари, українські льотчики-винищувачі перехопили та збили два російські літаки. Роботу українських винищувачів довершили зенітні ракетні дивізіони С-300, уразивши три літаки окупантів. Тож Повітряні сили збили п'ять  винищувачів. За попередніми даними це Су-30 та Су-35.

Окрім цього, поблизу Києва зенітний ракетний комплекс Бук М-1 збив крилату ракету та вертоліт ворога.

Українські штурмовики Су-25 працювали ланками та парами і завдали кількох ракетно-бомбових ударів по колонах бронетехніки та живій силі противника на Київщині та Житомирщині.

Успішно відпрацювала і бомбардувальна авіація. Су-24М Повітряних сил нанесли щонайменше чотири нищівні бомбові удари по танкових колонах, колонах механізованої техніки, автоколоні із пально-мастильними матеріалами на Чернігівщині та поблизу Бердянська.

Ну і традиційно, вже вчергове юведірно відпрацювали екіпажі ударних безпілотників Bayraktar TB2. Цього разу вони вразили три цілі – танк противника і два зенітних ракетних комплекси «Бук» російських окупантів.

- Будьте певні, імперія буде покарана за злочини перед людством! Особливо за знищені сьогодні житлові будинки у Броварах, Василькові, Білій Церкві та Токмаку, за обстріл Харкова «смерчами», за школи та дитячі садочки, за вбитих та поранених мирних мешканців, дітей, – йдеться в заяві Командування Повітряних сил ЗСУ.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх