Міліція заспокоювала забіяк пострілами

3.11.2005, 16:11 Переглядів: 1 583
В ніч з суботи на неділю, на Раківці міліціонерові довелося стріляти у повітря з табельної зброї, щоб захистити товариша по службі та заспокоїти дебоширів..

В ніч з суботи на неділю (з 29 на 30 жовтня) до чергового Крюківського райвідділу міліції надійшла інформація, що в барі, який знаходиться поруч з човновою станцією на Раківці, відбувається бійка. За даними прес-служби міської міліції, черговий направив за місцем виклику піший наряд із двох співробітників патрульно-постової служби. У барі міліціянтам вдалося вгамували дебоширів. Винуватця бійки вивели на вулицю. Але тут друзі затриманого почали просили правоохоронців звільнити товариша під чесне слово. Вони, як водиться у таких випадках, обіцяли взяти дебошира на поруки та відвести додому. Міліціянти не погоджувалися і по рації викликали до бару чергову машину аби доставити затриманого до райвідділу. Ситуація почала накалялася, і перемовини почали переростати у новий конфлікт між порушниками та міліціянтами.
Аби заспокоїти кременчужан, що надто розгулялися, міліціонер зробив попереджувальний постріл у повітря. Це налякало порушників, до того ж саме у цей час приїхала машина чергової частини. Затриманого відвезли до райвідділу.
Начальник міської міліції Олег Шутяк каже, що міліціянт, який стріляв у повітря, діяв згідно із законом, бо він мав повне право у цій ситуації застосовувати вогнепальну табельну зброю з якою заступив на чергування.
Вранці наступного дня суд виніс рішення оштрафувати забіяку на 51 гривню.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх