У місті перекрито один з каналів наркобізнесу

3.11.2005, 16:11 Переглядів: 1 602
Кременчуцькими правоохоронцями та їхніми колегами зі Львова проведена спільна операція з перекриття каналу постачання наркотичної сировини з нашого регіону на Західну Україну. Наркоділків затримано..

Останнім часом між деякими місцевими наркоділками та їх колегами зі Львова йшла активна співпраця. З нашого регіону до Львова постачалась наркотична сировина, яка, за словами затриманих, збиралась на дикоростучих плантаціях під Власівкою. Спочатку між собою зв'язувались віртуально, через інтернет, а бандеролі з наркоречовиною передавали потягами. Згодом перейшли на візуальні контакти і стали їздити один до одного в гості. Однак, ділки і гадки не мали, що певний час за ними вже ведеться ретельне міліцейське спостереження.
Брати наркоторговців міліціянти вирішили саме у Кременчуці, коли 'наші' мали передавати львівським “колегам” чергову партію “товару”. Львівські міліціянти, під виглядом покупців, здружилися з наркобізнесменами, аби провести арешт під час чергової закупки.
За словами начальника міського управління міліції Олега Шутяка, операція відбувалася 26 жовтня. Під час затримання наркоторговці вчинили опір міліції і почали тікати, тож довелося застосувати пістолет з гумовими кулями. Свідками затримання стали кременчужани, які того дня прямували в районі мосту на Перший Занасип. Вони бачили і затриманих у наручниках, і розбите гумовою кулею вікно машини, в якій їхали злочинці.
Як каже Олег Шутяк, саме в цьому автомобілі – ВАЗ – 2107 – міліціянти знайшли близько двох кілограмів маріхуани. Назвав головний міліціянт міста й імена затриманих. Це 20-річний мешканець Миронівки та 19-річний мешканець села Садки.
За фактом збуту наркотичної сировини місцеві правоохоронці порушили кримінальну справу. Аналогічну справу порушено і у Львові. За офіційними даними, ці справи планують об'єднати. Слідство продовжується.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх