Смерть за 100 примарних гривень

15.04.2011, 20:07 Переглядів: 2 676
Чоловіка били палицею та мордували праскою.
Бували звірячі вбивства у Кременчуці, але щоб жертву мордували праскою...

На Молодіжному 36-річний чоловік замордував 42-річного товариша по пляшці, в якого гостював разом із дівчиною. Гість запідозрив, що в нього витягли 100 гривень з гаманця і почав вибивати гроші з господаря. Він бив його палицею по голові, руках, а під кінець почав мордувати чоловіка розпеченою праскою... Чоловік помер від крововтрати.  

Ввечері 8 квітня мешканець однієї з квартир на Молодіжному пішов подивитися, що коїться в його сусіда – надто гучно вже «гуляла» компанія. Двері у квартиру були відчиненими. Не дивно, адже сюди частенько навідувалися бажаючі випити горілки. Але замість п’яних облич, чоловік побачив на підлозі закривавленого і змордованого сусіда. Він одразу викликав «швидку» та міліцію. Медики допомогти 42-річному господарю квартири вже нічим не змогли – він помер до приїзду бригади.

– Працівники міліції оперативно вийшли на підозрюваного у вчиненні вбивства, – каже прес-офіцер міського управління міліції Тетяна Романчук. – 36-річного, раніше судимого за наркозлочин кременчужанина. Він лише в березні звільнився з місць позбавлення волі.  

Як з’ясували правоохоронці, того дня чоловік випадково на зупинці транспорту, зустрів 25-річну дівчину, якій запропонував випити горілки. Нова знайома одразу згадала про квартиру, господар якої завжди радий гостям із пляшкою.

– Вони випивали разом на кухні, – розповідає про події жахливого вечора Тетяна Романчук, – аж раптом гість не дорахувався у своєму гаманці ста гривень. Чи були вони взагалі – невідомо, але чоловік запідозрив у крадіжці господаря квартири. Сварка почала переростати в бійку. Побачивши це, дівчина втекла з помешкання.

Обурений гість схопив палицю і почав «вибивати» свої гроші. На вмовляння старшого чоловіка уваги не звертав – бив його палицею по голові, руках, ногах... Врешті-решт, він  почав мордувати чоловіка розпеченою праскою. Після цього одягся та пішов до себе додому. Невдовзі до нього прийшли люди у формі та перервали його спокійний сон.

Підозрюваний арештований і знаходиться в ізоляторі. Порушена кримінальна справа за статтею 115 Кримінального кодексу України (вбивство). Чоловікові загрожує провести за гратами новий строк – від 7 до 15 років.



 
Автор: konstantinov
Теги: вбивство
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх