Водія, що збив на смерть трьох чоловік, знову заарештували

24.04.2008, 21:47 Переглядів: 2 118
Автозаводський суд уже вдруге заарештував водія автомобіля Porsche Cayenne, який 5 квітня вночі збив трьох пішоходів у районі Палацу культури автозаводу. Він так само перебуває у лікарні – прикутим наручниками до ліжка..

22 квітня суддя Автозаводського районного суду Кременчука Віктор Земцов ухвалив рішення про повторне взяття під варту директора одного з приватних підприємств Кременчука, обвинуваченого в порушенні правил дорожнього руху, що призвело до загибелі трьох чоловік. Як ми вже повідомляли,  5 квітня близько першої години ночі водій автомобіля Porsche Cayenne на великій швидкості збив трьох пішоходів на вул. 60 років Жовтня. Від отриманих травм потерпілі померли на місці. Після наїзду водій, утративши управління, виїхав за проїжджу частину і врізався в електроопору. В результаті він і пасажир Porsche отримали травми і були госпіталізовані. В день аварії стосовно водія, що скоїв наїзд, було порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу («порушення правил безпеки дорожнього руху, який призвів до загибелі декількох людей»).

– Уже вдруге суд розглядає подання слідчих Кременчуцького міського управління міліції про арешт водія. 11 квітня його було заарештовано. Проте адвокат опротестував ухвалу суду про арешт в обласному Апеляційному суді.

18 квітня Апеляційним судом була відмінена ухвала Автозаводського райсуду про арешт, і справу направили до Кременчука – на новий розгляд іншим суддею, – розповів заступник начальника міськуправління міліції Денис Захарченко. – Апеляційний суд мотивував це рішення тим, що було порушене право обвинуваченого на захист. Зокрема, на засіданні суду не був присутній адвокат обвинуваченого.

21 квітня Автозаводський суд у новому складі знову розглянув подання слідчого про арешт. Подання задовольнили, обрана міра запобіжного заходу – арешт.
Разом з тим пан Захарченко не виключає, що адвокат обвинуваченого знову подасть апеляцію.

 

Що нового в слідстві

Розслідування кримінальної справи продовжується. Найближчим часом міліція планує направити до Дніпропетровського центру Porsche машину, якою було збито пішоходів, для проведення низки експертиз. Щодо результатів аналізу крові у обвинуваченого на наявність у ній алкоголю або наркотиків, то їх ще немає.

–Вони будуть зроблені десь протягом місяця,  – зазначила заступник начальника відділу розслідування ДТП слідчого управління УМВД області капітан міліції Надія Горошко.

 

Обвинувачений прикутий до ліжка наручниками
Поки що обвинувачений перебуває у нейрохірургічному відділенні третьої міської лікарні. Його охороняє міліцейський конвой Для арештованого відведена спеціальна палата з ґратами на вікнах і залізними дверима.

– Ми могли б доставити його в СІЗО до Полтави, де є лікарня. Проте через стан здоров’я медики забороняють його транспортувати, – говорить Денис Захарченко. – Він прикутий наручниками до ліжка.



 
Автор: konstantinov
Теги: ДТП
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх