ДТП поблизу села Кунцеве: водій Mazda не впорався з керуванням і з’їхав у кювет (доповнено)

23.05.2024, 14:23 Переглядів: 770

Поліція розпочала кримінальне провадження

22 травня близько 16:00 на автодорозі М-22, поблизу села Кунцеве Новосанжарської громади, сталася ДТП, внаслідок якої постраждали двоє людей. Поліція розпочала кримінальне провадження.

За інформацією пресслужби поліції, 47-річний водій автомобіля Mazda, мешканець селища Нові Санжари, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Унаслідок ДТП постраждали водій та його 41-річний пасажир, також мешканець Нових Санжар. Чоловіків ушпиталили з тілесними ушкодженнями.

За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Наразі досудове розслідування триває.

Доповнено:

Аварію одними з перших побачили начальник Управління головної інспекції обласної поліції Станіслав Поплюйко, керівник одного з відділів цього Управління Ігор Коваленко та інспектор Олександр Потапенко, а також представниця Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини (з дислокацією в Полтавській області) Наталія Нечепуренко. Вони розгорнули рятувальну операцію: викликали швидку, зареєстрували повідомлення на лінію 102, до прибуття медиків допомагали постраждалим та контролювали їх стан.


Теги: ДТП
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 23 від 6 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх