Судитимуть правоохоронця із Сумщини за хабар у 15 тисяч доларів

2.04.2024, 12:43 Переглядів: 770

 

Чиновник запропонував заступнику директора місцевого лісгоспу, підозрюваному в корупції, «допомогу» у зміні кваліфікації злочину

Полтавська обласна прокуратура передала до суду справу проти начальника відділу одного з правоохоронних органів Сумської області, обвинуваченого у вимаганні хабаря. Про це повідомила пресслужба обласної прокуратури.

За даними слідства, у 2023 році чиновник запропонував заступнику директора місцевого лісгоспу, підозрюваному в корупції, «допомогу» у зміні кваліфікації злочину на менш тяжкий і укласти угоду про визнання винуватості за 15 тисяч доларів.

Коли начальник усвідомив, що його дії фіксують, він намагався «працювати на випередження», звернувшись до відділу внутрішньої безпеки зі звинуваченням у намаганні дати йому хабар.

Наразі суд обрав для обвинуваченого запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. Слідчі дії проводилися Територіальним управлінням Державного бюро розслідувань у Полтаві.

Нагадаємо, що на Полтавщині за хабар судитимуть колишнього правоохоронця з Миргородського району, який пропонував підприємцю уникнути кримінальної відповідальності за грошову винагороду.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: golos.com.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх