У Кременчуці озброєні злочинці захопили та зв'язали людей у будинку — поліція

14.03.2024, 11:28 Переглядів: 2 177

У місті провели спеціальну поліцейську операцію

Вчора, 13 березня, у Кременчуці група злочинців проникла до приватного будинку в одному з мікрорайонів міста та, погрожуючи зброєю, зв’язала його мешканців. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Полтавській області.

— Для пошуку автівок і затримання озброєних осіб в місті була введена спеціальна поліцейська операція. Місце перебування учасників правопорушення встановили за кілька годин. Наразі з ними працюють слідчі, — повідомив начальник Кременчуцького райуправління поліції Олександр Холондович.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини, вчинені щодо малолітнього або з корисливих мотивів, щодо двох чи більше осіб або за попередньою змовою групою осіб, або способом, небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або таке, що супроводжувалося заподіянням йому фізичних страждань, або із застосуванням зброї, або здійснюване протягом тривалого часу) Кримінального кодексу України.

Нападникам загрожує до 5 років обмеження або позбавлення волі.

Нагадаємо, що у 2022 році на Полтавщині судили кримінального авторитета та його спільників за 5 статтями Кримінального Кодексу України. Злочинці викрадали людей, «віджали» автівку, застосовували силу та погрожували зброєю.

Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх