У сусідній області вагітна водійка збила рятувальника, який гасив пожежу на узбіччі траси H-16

11.03.2024, 15:40 Переглядів: 1 119

Чоловіка затисло між легковиком і пожежною машиною

9 березня о 16.40 на автодорозі «H-16» між Золотоношею та Уманню сталася аварія, в результаті якої автомобіль Honda Accord, за кермом якого була 31-річна жінка, наїхав на 40-річного рятувальника Державної служби надзвичайних ситуацій. Про це повідомила пресслужба поліції Черкаської області.

Рятувальник у цей момент разом зі своєю командою гасив пожежу на узбіччі дороги. За інформацією поліції, на службовій автівці були увімкнені проблискові маячки.

Рятувальника притиснуло до пожежного автомобіля. Внаслідок ДТП він отримав серйозні травми ніг. Згодом він помер у лікарні. Водійка Honda, яка виявилася вагітною, також була госпіталізована до Звенигородської лікарні.

Правоохоронці зараз розслідують цей інцидент, відкривши кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до тяжких наслідків (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України). Слідчі дії тривають для встановлення усіх обставин аварії.

Нагадаємо, у лютому при ліквідації пожежі у маслопресовому цеху заводу «Королівський смак» загинув 29-річний рятувальник.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх