На Полтавщині 15-річна дівчина пішла з дому, вимкнула телефон і провела ніч у парку

9.11.2023, 15:05 Переглядів: 1 470 Коментарів: 1

 

Поліція шукала її 13 годин

На Полтавщині поліція майже 13 годин шукала зниклу 15-річну мешканку Котельви. Про це розповів начальник сектору поліцейської діяльності №1 Полтавського райуправління Андрій Аджубей.

Про зникнення неповнолітньої до поліції повідомила її мати ввечері 8 листопада. Дівчина не повернулася додому після музичної школи.

До пошуків залучили працівників місцевої поліції, відділення поліції №4 (Зіньків), Головуправління поліції області та кінологів зі службовими собаками. Пошуки тривали майже 13 годин. Правоохоронцям заважала темрява, також не було мобільного зв’язку з дівчиною. До того ж майже всю ніч йшла злива.

Позитивного результату досягли вранці 9 листопада. Після 7.00 поліціянти отримали інформацію, що допомогла вирахувати місце перебування зниклої. Андрій Аджубей зауважив (не розкриваючи деталей розшукових заходів), що стали у пригоді цифрові технології, завдяки яким вдалося зафіксувати електронний слід зниклої.

Дівчину знайшли за 10 кілометрів від дому. Вона майже всю ніч провела у парку селища Більськ.

Наразі дівчина у безпеці. Андрій Аджубей побажав матері, щоб такі ситуації ніколи не повторювались, та порадив знайти порозуміння з дочкою.

Поліція Полтавщини закликає батьків бути розважливими та пам’ятати, що підтримка рідних для дітей має надважливе значення.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

919
9 листопада 2023 15:21

Там не цілувати треба та по жіночому важливі слова говорити, а відшмагати по п'ятій точці, щоб на все життя запам'ятала.


4 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх