До суду скерували обвинувальний акт щодо чоловіків, які розкрадали дизпаливо з теплотягів

2.10.2023, 17:58 Переглядів: 1 028

 

Чоловікам загрожує від 7 до 12 років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна. 

До суду скерували обвинувальний акт відносно п’ятьох мешканців Полтавщини, які розкрадали дизельне пальне з одного із локомотивних депо області. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Полтавській області.

 

До складу злочинної групи входили двоє працівників підприємства на транспорті, які зливали штучно створені надлишки дизпалива у каністри та викидали їх з теплотяга під час руху.

 

Викрадене пальне перевозили до місця зберігання та продавали місцевому населенню.

 

Під час обшуків у помешканнях та у гаражах чоловіків слідчі вилучили понад пів сотні 30-літрових каністр та металевих бочок, в яких зберігали паливо, електронасосну станцію, маршрутні листи та інші документи. Також серед вилученого були 200 тисяч гривень, 3 позашляховики іномарок та 5 ВАЗів, якими користувалися злочинці.

 

Усім причетним відповідно до виконуваної ролі, інкримінують привласнення чужого майна, вчинене повторно організованою групою (ст. 27, ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України).

 

Чоловікам загрожує від 7 до 12 років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна. 

Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх