На трасі у Полтавській області сталася автотроща із 6 автомобілів

27.09.2023, 17:15 Переглядів: 4 035 Коментарів: 1

Постраждали один водій та один пасажир, їх доставили у лікарню

Сьогодні, 27 вересня, близько 7.00, на 206 кілометрі автодороги Київ - Харків - Довжанський, поблизу села Піски, Лубенської територіальної громади сталася ДТП. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Полтавській області.

 

За попередньою інформацією слідства, зіткнулися шість автомобілів: Mitsubishi, який транспортував причіп Сантей, яким керував 24-річний чоловік, вантажівка Scania з напівпричепом Schmitz, яким керував 43-річний чоловік, MAN TGL, яким керував 45-річний чоловік, автомобіль MAN TGA, яким керував 33-річний чоловік, легковик Honda Accord, яким керував 35-річний чоловік та Mercedes Benz, за кермом якого був 34-річний чоловік.

 

Внаслідок ДТП водій автомобіля Mitsubishi та його 34-річний пасажир отримали тілесні ушкодження, їх доставили до лікарні.

Слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середнього ступеня тяжкості тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України.

Наразі слідство з'ясовує обставини та причини ДТП.

Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

922
27 вересня 2023 19:02

Як аварія на трасі то завжди там фігурує фура. Я не захищаю водіїв легкового транспорту, там взагалі волшебні бувають, але по таким дорогам хіба можна фурам їздити з такою швидкістю? Їду, значить з дачі по хорольській трасі, їду десь 105-110 км на годину і мене обганяє фура. Я не проти швидкісного режиму фур, але ж не по таких дорогах де по одній полосі і щоб мене обігнати фурі треба виїжджати на зустрічну смугу. А раптом з поля якийсь траХторіст чи хтось на велосипеді чи жужику вискочить? Ну це ж не легковий авто, а цілий вагон! Шо в голові водіїв тих фур?...


4 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх