На Полтавщині двох чоловіків підозрюють у незаконному полюванні

27.09.2023, 08:23 Переглядів: 962

 
Під час патрулювання поліцейські виявили підозрілий автомобіль, в якому місцеві чоловіки перевозили частини туші дикого кабана

За межами села Климівка, Полтавського району поліція виявила факт незаконного полювання. Двох місцевих 40-річного та 35-річного жителів села Климівка полтавського району поліція подозрює у незаконному полюванні. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції.

У червні цього року під час патрулювання поліцейські виявили підозрілий автомобіль, в якому місцеві чоловіки перевозили частини туші дикого кабана.

Оскільки полювання в Україні під час війни заборонено, поліцейські викликали слідчо-оперативну групу для з’ясування обставин події.

За даним фактом поліція розслідує кримінальне провадження за кваліфікуючими ознаками частини 2 статті 248 (Незаконне полювання, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від двохсот до чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження чи позбавлення волі на строк до п'яти років.

Наразі призначені ряд експертиз.

Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх