На Полтавщині зловили серійного крадія

23.07.2023, 12:02 Переглядів: 1 142

 

Чоловік виносив речі з будинків і домогосподарств мешканців села Гоголівської громади

На Миргородщині поліцейський офіцер громади знайшов чоловіка, причетного до крадіжок майна з домогосподарств селян. Про це інформує Миргородський райвідділ поліції.

На початку липня 2023 року до чергової частини відділення №3 (смт. Велика Багачка) Миргородського райвідділу поліції надійшло декілька повідомлень про крадіжки майна з будинків і домогосподарств мешканців села Гоголівської громади. За всіма фактами слідчі поліції розпочали досудові розслідування.

Слідчі та оперативні працівники місцевого підрозділу поліції встановили, що причетним до правопорушень є 35-річний житель іншої області. Причетного до крадіжок чоловіка знайшов поліцейський офіцер Дмитро Богомаз. Той переховувався від правоохоронців в одному із сіл Великосорочинської тергромади.

Слідчий підрозділ поліції, під процесуальним керівництвом Миргородської окружної прокуратури, за фактами крадіжок вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення правопорушнику про підозру та обрання йому запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх