Як минули вихідні на Кременчуччині: 4 пожежі за одну ніч

26.06.2023, 09:35 Переглядів: 873

За вихідні на Кременчуччині сталося 18 домашніх насильств

Вихідні у Кременчуцькому районі пройшли досить спокійно. Про це повідомили у Кременчуцькій районній військовій адміністрації з посиланням на оперативну інформацію від Кременчуцького районного управління ДСНС.

У суботу, 24 червня, у селі Вільна Терешківка працівники ДСНС ліквідували наслідки несприятливих погодніх умов, а саме розпилювали та прибирали дерево, яке впало на дорогу. На місці працювала Новознам'янська МПО.

У неділю, 25 червня, о 4.37 у Кременчуці, на вулиці Юрія Руфа сталася пожежа у нежитловій споруді. Вогонь загасили 14 та 16 державні пожежно-рятувальні частини.

Того ж ранку, о 8.34, у Кременчуці, на вулиці Полковника Оксанченка сталася пожежа у житловому будинку. Вогонь загасила 14 державна пожежно-рятувальна частина.

Також 25 червня, у Горішніх Плавнях, на вулиці Космонавтів, о 22.46, в одній із квартир багатоповерхового житлового будинку сталося підгорання їжі. На місці працювала 17 державна пожежно-рятувальна частина м. Горішні Плавні.

Сьогодні, 26 червня вночі о 00.50, у Кременчуці, у провулку Сумському сталася пожежа у житловому будинку.

Також, у Кременчуці, о 4.13, на вулиці Соломії Крушельницької сталася пожежа у житловому будинку. Вогонь загасила 15 державна пожежно-рятувальна частина. 

О 4.52, у селі Бреусівка горіло сіно в тюках. Вогонь загасив 7 державний пожежно-рятувальний пост смт Козельщина.

А о 6.55, у Кременчуці, на вулиці Вадима Пугачова, сталася пожежа на балконі однієї з квартир багатоповерхового будинку. Пожежу загасила 14 державна пожежно-рятувальна частина.

За повідомленням Кременчуцького районного управління поліції, протягом вихідних громадяни 18 разів викликали патрульну поліцію для приборкання осіб, які перебували у нетверезому стані.

Поліцейські затримали двох водіїв, які перебували у стані алкогольного сп’яніння. Щодо них склали адмінпротоколи за ст. 130 КУпАП.

Ще поліцейські затримали двох людей за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ. Щодо них склали адмінматеріали.

Також на 18 осіб склали адміністративний протокол за домашнє насильство.

Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх