Лікувально-діагностичний центр «Європейська медицина» — довіра з першого прийому

26.06.2023, 10:02 Переглядів: 2 704

 

На теренах нашої країни розташоване мальовниче європейське місто Кременчук. Тут живуть працьовиті люди і, в разі потреби, вони знають, що можуть розраховувати на якісне медичне обслуговування. Саме для них кожного ранку відкриває свої двері лікувально-діагностичний центр «Європейська медицина».

В цьому сучасному медичному закладі надаються комплексно усі види медичної допомоги, необхідні для підтримки здоров'я та діагностики, які пацієнт може отримати в одній будівлі, так би мовити «під одним дахом».

 

Досвідченні реєстратори приймуть ваше звернення та направлять до потрібного фахівця.

 

Сучасний цифровий рентген - незамінний помічник в діагностиці захворювань. Важко уявити наше сьогодення без рентген-діагностики.

 

Кабінет магнітно–резонансної томографії (МРТ) та кабінет комп'ютерної томографії (КТ) розташовані на першому поверсі. Лікарі цієї галузі, при необхідності, зможуть найдетальніше роздивитись проблему, яка турбує, виявити захворювання на початковій стадії.

 

На нульовому півповерху знаходиться власна лабораторія, оснащена новим обладнанням, що відповідає європейським стандартам якості. Більше п’ятисот різноманітних аналізів роблять за добу лаборанти. Їх робота вимагає уважності, професіоналізму та відповідальності.

 При необхідності лікування медикаментозно, в будівлі є аптека. Тут можна придбати якісні, сертифіковані препарати світових лідерів фармацевтичної промисловості. А уважні, грамотні фармацевти люб’язно допоможуть розібратися у великому розмаїтті медичних препаратів.

 

В кабінетах ультразвукової діагностики на апаратах преміум класа працюють досвідчені фахівці, досліджуючи дорослих та дітей. Спектр їх послуг дуже великий: УЗД щитовидної залози, суглобів та хребта, УЗД вагітних, сканування судин головного мозку, серця та багато іншого!

  

В ендоскопічному кабінеті проходять обстеження для діагностики ранніх стадій багатьох захворювань шлунково-кишкового тракту: гастроскопія, колоноскопія (за потреби з медикаментозним сном).

 

Кабінет функціональної діагностики, кімната матері та дитини, де можна переповити і нагодувати немовля.

На четвертому поверсі розташований хірургічний стаціонар. З першої хвилини перебування і до самого одужання пацієнти стаціонару відчуватимуть цілодобову турботу, перебуваючи в комфорті та під постійним доглядом команди досвідчених фахівців. Для своїх пацієнтів ми пропонуємо:

  • Палати з сучасним ремонтом, одно-, двомісні. Кондиціонер, телевізор, вільний доступ до Wi-Fi, оснащені індивідуальним душем та туалетом. Зручні, функціональні ліжка з пультом для керування;
  • Повноцінне, збалансоване харчування (сніданок, обід, вечеря);
  • Цілодобовий сестринський пост, при необхідності консультація лікаря;
  • Необхідне медикаментозне лікування;
  • Власну клініко–діагностичну лабораторію, де можна зробити всі необхідні дослідження, зекономивши власний час.
  • Додаткова діагностика з використанням сучасної апаратури (при необхідності), ЕКГ, УЗД, МРТ, КТ, рентген, ендоскопія.

 

В нашому лікувально – діагностичному центрі особливу увагу приділяють людям з обмеженими можливостями. Для них побудован пандус, працює окремий ліфт, на першому поверсі зручна санітарна кімната та туалет.

Лікувально–діагностичний центр «Європейська медицина» - довіра з першого прийому!


 

Чекаємо вас за адресою: вул. Театральна, 46-Б

Довідки за тел. 066-598-07-07, 063-598-07-07

evromed.com.ua

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх