Судитимуть ексзаступницю головбуха кременчуцького комунального підприємства

22.06.2023, 14:31 Переглядів: 4 942 Коментарів: 1

Через службову недбалість вона завдала підприємству збитків на 25 млн грн

Ексзаступницю головного бухгалтера одного із кременчуцьких комунальних підприємств підозрюють у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки. Про це повідомили у пресслужбі Полтавської обласної прокуратури.

Відомо, що у 2019 році жінка відповідала за організацію і проведення процедури закупівлі. Під час відкритих торгів щодо придбання транспортних засобів вона надала перевагу товариству, цінова пропозиція якого майже вдвічі перевищувала ціну офіційних представників заводу-виробника.

Після цього комунальне підприємство та товариство уклали договір на закупівлю 10 пасажирських автобусів за завищеною ціною. За висновком експертизи, підприємству завдано майже 25 млн грн збитків.

Полтавська обласна прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно обвинуваченої.


Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 180
22 червня 2023 15:49

Це вже не смішно. Виявляється у нас всім керує зам бухгалтера. А Малєцкій и Ко тут нідочого. Виходить так шо директор КАТП, посадові особи міськвиконкому не втручалися у закупівлю на декілька десяткіа мільоніа та не підпмсували жодних документів? Покажіть документи. Чиї там підписи стоять? За Альфатексом вже тягнеться шлейф підприємства, яке обслуговує кримінальні інтереси міськвиконкому. Да, Корецький? Кому передав навар із 25 млн. грн? Тому хто придбав собі хатинку у Кривушах?

Які ж ви всі кончені паскуди! Ви гірші за кончену русню! Грабуєте країну прикриваючись вишиванками та жовто-блакитним стягом. Хочется аби ви всі палали у Пеклі ! Бажано ще до того, як туди потрапите!!


43 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх