На Кременчуччині з річки дістали потопельника

21.06.2023, 08:51 Переглядів: 2 050

 

Причини смерті встановлюють правоохоронці

20 червня о 18.35 в с. Демидівка Кременчуцького району, поблизу вул. Петровського, у воді виявили тіло чоловіка. Про це повідомила пресслужба ДСНС.

На місце прибули 5 рятувальників ВРВ АРЧ АРЗ СП на 2 машинах. Працівники ДСНС за допомогою мотузки дістали тіло з річки та передали тіло працівникам поліції для встановлення причини смерті.

 

Доповнено:

Як повідомили у пресслужбі поліції, за результатами попереднього огляду, очевидних ознак насильства на тілі чоловіка не виявлено. Для встановлення причини смерті його тіло направили до бюро судово-медичної експертизи.

Для детального вивчення обставин події за даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Нині поліція встановлює особу чоловіка. На вигляд йому 50 років. Одягнений у синю сорочку з коротким рукавом, сіро-синю спортивну кофту, джинси. Був взутий в один чорний кросівок. 

Якщо у вас є інформація, що допоможе встановити особу, просимо повідомити до Кременчуцького райуправління поліції за телефонами: (097) 703-39-18 або 102. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх