У багатоповерхівці на проспекті Свободи стався вибух газу (доповнено)

26.02.2023, 21:35 Переглядів: 3 284

 

На місці події працювали надзвичайники, слідчо-оперативна група та медики

Ввечері 26 лютого у багатоповерхівці на проспекті Свободи, 16 стався вибух побутового газу без подальшого горіння. Про це повідомляє пресслужба Кременчуцького районного управління поліції.

За медичною допомогою ніхто з мешканців будинку не звертався, але вибух досить сильно пошкодив квартиру, повилітали і вікна у під'їзді.

На місці події працювали надзвичайники, слідчо-оперативна група та медики. Поліцейські дають юридичну оцінку даній події. Подробиці будуть згодом.

Доповнено 

Слідчі з’ясували, що вчора, 26 лютого, близько 19.00, посварилася сімейна пара, гучно лаялися, весь під’їзд підняли на ноги. Чоловік пошкодив газовий шланг, що й стало причиною вибуху, а сам він втік з місця події. Поліціянти встановили місце перебування даної особи та доставили його до лікарні. Слідчі дії тривають.

- Прибувши на місце події для встановлення обставин та причин сімейного конфлікту,  працівники поліції почали спілкуватися на сходах у під’їзді із місцевою жінкою, 1983 року народження, та її 12-річною донькою.  Раптом із квартири на 4 поверсі пролунав потужний вибух. Поліцейські оперативно провели евакуацію мешканців під’їзду та надали допомогу тим, хто її потребував до моменту прибуття ДСНС та всіх екстрених служб. На щастя, ніхто не постраждав. Попередня причина надзвичайної ситуації – вибух побутового газу через пошкодження газового шлангу. За даним фактом розпочате досудове розслідування, - повідомив Олександр Паталах, начальник сектору протидії домашньому насильству Кременчуцького райуправління поліції. 

У ході першочергових слідчих дій поліцією встановили, що пошкодження газового шланга спричинив 46-річний мешканець даної квартири, який з місця події втік. Працівники батальйону поліції особливого призначення оперативно встановили місце перебування даної особи та доставили його для обстеження до медичного закладу.  

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки)  Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Автор: Катерина Турубара, Альона Душенко Джерело фото: Кременчуцьке районне управління поліції
Теги: вибух газ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх