У Полтавському районі чоловік незаконно вирубував дерева

22.02.2023, 13:29 Переглядів: 947

Заподіяв державі збитків на суму близько 770 тисяч гривень 

У Полтавському районі 53-річний чоловік незаконно вирубував дерева. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції у Полтавській області.

Під час обшуків слідчі вилучили речові докази, які підтверджують протиправну діяльність чоловіка. Крім того, правопорушник залучав до порубки дерев місцевого 20-річного чоловіка та 16-річного юнака. За попередніми оцінками фахівців, 53-річний чоловік заподіяв державі збитків на суму близько 770 тисяч гривень.

 

Наразі правопорушнику повідомили про підозру у вчиненні п’яти кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу, якщо вони спричинили тяжкі наслідки) і ч.2 ст.246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі 107 360 грн.

Наразі триває досудове розслідування та вирішується питання щодо встановлення причетності до злочину інших осіб та притягнення їх до юридичної відповідальності.

Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх