Поліція Полтавщини затримала групу наркоторговців

6.02.2023, 13:40 Переглядів: 1 305

  

Орієнтовна вартість наркотиків 10 млн гривень

Поліція Полтавщини затримала 5 учасників міжрегіонального наркоугрупування, яким повідомили про підозру у розповсюдженні наркотиків. Про це повідомили у пресслужбі обласної прокуратури.

За даними слідства, затримані є жителями Полтавської, Дніпропетровської та Сумської областей. Підозрювані налагодили канали постачання та збуту наркотиків у великих розмірах на території України та продавали їх через один із месенджерів. Далі розповсюджували через закладки та пересилали поштою у харчових продуктах, косметичних засобах і будівельно-технічних матеріалах. Після чого отримували оплату за «товар» від покупців на банківські картки та електронні гаманці, а отримані кошти використовували для власних потреб та здійснення подальшої протиправної діяльності.

Під час обшуків домівок та гаражів фігурантів правоохоронці вилучили небезпечні психотропні речовини Альфа-PVP, амфетамін, метамфетамін, а також, канабіс загальною вагою понад 10 кг – орієнтовною вартістю майже 10 млн грн. А разом з наркотиками й матеріали для фасування, вогнепальну та холодну зброю, мобільні телефони. Вилучені речові докази направили на експертизи.

Наразі усім підозрюваним обрано запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави. Також вирішується питання про накладення арешту на їхнє майно. А також, триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, встановлюється причетність інших осіб до скоєння злочину.

Слідчі дії здійснюються Головним управлінням Національної поліції в Полтавській області, оперативний супровід – Управлінням боротьби з наркозлочинністю в Полтавській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України та територіальним управлінням Державного бюро розслідувань, розташованого у Полтаві.

Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх