Облив бензином та підпалив: поліція Полтави розслідує жорстоке вбивство (додано)

4.01.2023, 10:52 Переглядів: 1 994

 

Потерпілий помер у лікарні

2 січня у приватному секторі Полтави, 35-річний чоловік під час конфлікту облив знайомого бензином та підпалив. Про це повідомляє головне управління Національної поліції у Полтавській області.

35-річний господар літньої альтанки, в якій чоловіки проводили час, облив гостя бензином та підпалив його. Потерпілого з термічними опіками доставили до лікарні у тяжкому стані та 3 січня він помер.

За інформацією тимчасового виконувача обов’язків начальника Полтавського районного управління поліції Петра Скічка, власника господарства затримали за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України на місці події. Наразі вбивця знаходиться під вартою.

За даним фактом здійснюється досудове розслідування за пунктом 4 частини 2 статті 115 (Умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії.

За вчинення умисного вбивства з особливою жорстокістю Кримінальним кодексом України передбачено покарання – від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

Додано:

4 січня суд задовольнив клопотання слідчого поліції і обрав запобіжний захід підозрюваному - тримання під вартою чоловіка, який підозрюється в умисному вбивстві з особливою жорстокістю.


Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх