У Кременчуці грабіжник відібрав у кременчужанки мобільний телефон

15.12.2022, 14:29 Переглядів: 1 761

 

Потім він хутко втік

11 грудня у Кременчуці до відділення поліції №1 за допомогою звернулася 30-річна місцева жінка, яку пограбували. Про це сповістили Кременчуцьке райуправління поліції та СУ ГУНП.

Заявниця повідомила, що близько 13.30 біля однієї із банківських установ Кременчука невідомий чоловік відібрав у неї мобільний телефон Apple IPhone-13 та втік.

Отримавши інформацію про злочин, на місце події прибули слідчо-оперативна група, наряди патрульної поліції та оперативники. Правоохоронці по гарячому сліду встановили, що грабіж скоїв 29-річний раніше судимий кременчужанин. Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчий підрозділ відділення №1 Кременчуцького райуправління поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.4 ст.186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення грабіжнику про підозру та обрання йому запобіжного заходу. Тривають слідчі дії. У разі визнання судом вини затриманому загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: Національна поліція Полтавщини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх