У Полтаві шахрайка з Харківщини «віджимала» ювелірні прикраси у місцевих жінок

25.11.2022, 21:00 Переглядів: 1 653

 

Правопорушницю затримали копи і повідомили їй про підозру

У Полтаві шахрайка з Харківщини «віджимала» прикраси у місцевих жінок. Про це інформує Полтавське районне управління поліції.

23 листопада близько 13.30 до поліції Полтави звернулась 38-річна місцева мешканка та повідомила, що на вулиці Івана Мазепи невідома жінка ошукала її 17-річну доньку та заволоділа її золотими прикрасами, коли та поверталась додому після навчання.

Потерпіла змогла якісно описати шахрайку та надати важливу інформацію слідчо-оперативній групі та оперативникам Полтавського райуправління поліції, які негайно розпочали пошуки правопорушниці. Упродовж години поліцейські затримали причетну до злочину жінку. Нею виявилась 46-річна жителька Харківщини, яка раніше вже мала проблеми із законом. Окрім цього з’ясувалось, що у серпні цього ж року вона пограбувала місцеву мешканку на вулиці Європейській, відкрито заволодівши ювелірними прикрасами потерпілої.

Наразі правопорушницю затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, повідомили їй про підозру; вирішується питання щодо обрання зловмисниці запобіжного заходу – тримання під вартою. 

За даним фактом слідчий підрозділ Полтавського райуправління поліції, за процесуального керівництва Полтавської окружної прокуратури, розпочав кримінальне провадження за частиною 4 статті 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) та частиною 2 статті 190 (Шахрайство, вчинене повторно) Кримінального кодексу України. Також слідчі перевіряють підозрювану на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень на території України. Триває досудове розслідування.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх